Back to school

1 september 2009

De scholen zijn weer begonnen! De weg naar de DIA toe was als vanouds een onoverzichtelijke puinhoop vanwege de wegwerkzaamheden. De hele Emirates Hills liggen open en vlak voor de school komt een enorme fly-over.

Benthe gaat naar Year 1, haar juf is Mrs. (Jennifer) Swan. Mrs. Swan is 10 dagen geleden 'vers' ingevlogen vanuit New Zealand en dus nieuw in Dubai. Benthe's vriendinnetjes Myra en Shane uit KG2 zitten ook in haar klas. Bij binnenkomst ging Benthe meteen samen met Myra aan een tafeltje zitten kleuren. In Year 1 krijgt ze o.a. naast Nederlandse nu ook Arabische les. Het eerste afscheid in de klas ging prima.

Mirthe heeft er 2 jaar op moeten wachten maar vandaag was het dan zo ver: ze mocht eindelijk ook naar de DIA ("ik ga naar de Diejaajee!!"). Naar KG1 bij Miss Claire... he, da's een oude bekende... Trots als een pauw op haar uniform, lunchbox en rugzak.

4 comments:

Sally said...

Fijn dat de eerste dag zo voorspoedig verliep. Nu eindelijk rust voor mam en wellicht nu ook tijd voor dat beloofde bakkie (hint hint).....

Anonymous said...

Fijn dat het "gewone" leven nu weer zijn aanvang neemt, en fijn ook dat de kinderen zo gemakkelijk naar "hun schooltje" toegaan. Wens ze een prima schooljaar toe.
Groet van Margreet

Tim, Annabel, Krijn, Kiet en Birk said...
This comment has been removed by the author.
Tim, Annabel, Krijn, Kiet en Birk said...

Aaaaaah, super foto van de twee meiden in uniform.
Hoop dat ze het allebei naar hun zin hebben! Geniet van de (nu nog iets korter door de Ramadan) tijd die je hierdoor opeens voor jezelf hebt. Best fijn hoor.....
X Annabel

Archief blog