Bangkok meets Dubai

20 - 26 oktober 2009

Ja hoor.... het is gelukt: Annabel made it to Dubai this time!! Op het vliegveld liepen we elkaar midden in de nacht bijna mis maar dat mocht de pret niet drukken.


Benthe en Mirthe kregen als kadootjes leuke, kleurige stoffen olifantjes en echte "kwakende" kikkers uit Thailand. Wat we gedaan hebben? O.a. ontbijtje bij Paul in JBR, een relax-dagje aan het zwembad en strand van het Sheraton Hotel, naar Centrimetro, Al Qasr Hotel, Old Town & Burj Dubai en filmpje in de Mall of the Emirates.

Verder was er een verrassingsafscheidsetentje voor Silvia bij Shimmers, Sil gaat volgende maand Dubai gaat verlaten....

Legendarisch werd het bezoek aan de woestijn. Enthousiast reden we de weg naar Al Ain op. De exit de woestijn bleek onvindbaar, na een tijdje toch maar eens vragen aan de politie in zo'n mini-stationnetje bij een benzinestation. In gebrekkig Engels vertelde een van de agenten dat we even moesten wachten op een collega die (wel?) Engels kon praten. Nadat we ook van die beste meneer niet veel wijzer waren geworden, besloten we de eerstvolgende afslag te pakken om weer terug naar Dubai te rijden maar wat schetst onze verbazing: de langverwachte exit naar de woestijn!

Uiteraard niet te ver de zandbak in gereden want we mochten toch eens vast komen te zitten.... dus op z'n Japans foto's gemaakt van de woestijn, vlak achter een hek. We kwamen bij een kamelenfarm en bedoeinententenkamp terecht. Het spontane aanbod om in een mannentent thee te komen drinken, hebben we maar vriendelijk afgeslagen...

Lieve Annabel, super dat je er was om me een hart onder de riem te steken, het was eigenlijk veel te kort!

Laatste koffie in Dubai voor vertrek in terminal 3

2 comments:

Anonymous said...

Jammer dat het alweer voorbij is nu, maar misschien bewaar je goede herinneringen aan dit bezoek.
Groet van Margreet

Miranda said...

Fijn dat het eindelijk dan toch gelukt is! Heb je ook zo een moeite om afscheid te nemen? Drie jaar duurt toch langer dan we dachten denk ik. Groetjes uit Virginia

Archief blog